Menetrend szerkesztése, további települések menetrendje

A régi oldal a menetrendi szerkesztővel, további települések menetrendjével, >> itt << érhető el.

6 hozzászólás a(z) “Menetrend szerkesztése, további települések menetrendje” bejegyzéshez

 1. Tisztelt Szerkesztők!

  Nagyon sokan lakunk a Bulgárföldi és az Újgyőri piac között, remek lenne, ha megállna a busz a Stadionnál is. Ugyanis akkor nem kéne átszállni reggel, mikor siet az ember, illetve nem túl jól van összehangolva a villamos és a busz közlekedés. Sokszor lekéstem ,mert nem áll meg a Stadionnál busz,a villamos pedig pont úgy jön, hogy vagy elérem vagy nem a buszt.

  Ha megoldható lenne, hogy a Stadionnál is megálljon a busz, nagyon hálásak lennének az itt lakók.

  Köszönöm.
  Üdvözlettel:
  Jernei Kinga

  1. Tisztelt Jernei Kinga!

   Sajnos, bármennyire is egyetértek felvetésével, nem tudok segíteni, mivel ez az oldal és az alkalmazás is független az MVK Zrt.-től.
   Kérem véleményét a mail@mvkzrt.hu címre elküldeni. Tapasztalatom szerint utasbarát hozzáállás tapasztalható a cég részéről, bízom benne, hogy a fent vázolt észrevétellel kapcsolatban érdemi választ kap.

 2. Tisztelt Szerkesztő !
  A 14-es járatot hiába próbálgatom nem hozza be. A többit igen. Illetve lehetne az applikációba hirek menü, melyben tájékoztatna minket a sztrájkról. A hirtelen járatkimaradásról a busz lerobbanása miatt, bérletváltozásokról. Menetrendi változásokról.
  Köszönöm

  1. Kedves Beáta!
   Köszönöm a hozzászólást! Megpróbáltam generálni a jelzett hibát, de nem találtam problémát a 14-es járatnál. Ha lehetséges, egy kicsit bővebb leírást kérnék a jelenségről (az eszköz típusa is fontos lenne).
   A hírek menü valamennyire most is működik, ezen a weboldalon a közlekedéssel kapcsolatos legfontosabb miskolci infók mindig megjelennek. Ennél aktuálisabbá csak akkor válhatna az oldal, ha sokkal több idővel rendelkeznék, de ez most hiánycikk.

   Üdvözlettel,
   Erdei Zoltán

 3. Az AUCHAN1 jarat megalloi nem stimmelnek a centrum iranyabol, udv.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Miskolc közlekedési menetrendje Android rendszerre