Terelések a március 15-i megemlékezések miatt

Március 15-én  terelésre kell számítani 14:50 és 15:40 között a Petőfi tér (1-es, 14H-s, 38-as viszonylat), 15:40 és 16:20 között a Palóczy utca környékén (11-es, 38-as járat). Ezen a napon a 44-es és 43-as autóbusz (TAKATA-tól 06:20-kor induló járat kivételével) nem közlekedik.

Az érintett járatok terelt útvonala:

14H-s autóbusz:
– Egyik irányban sem érinti a Petőfi tér megállót, a Hejő-park irányába a Petőfi tér megálló helyett a Miskolc Plaza megállóban áll meg.

1-es autóbusz:
– A Majális park irányába nem érinti a Petőfi tér megállót, helyette a 11-es járat Kazinczy u. és Szemere kert megállóhelyén áll meg.
– A Tiszai pályaudvar irányába nem érinti a Dózsa Gy. u. és Petőfi tér megállót, helyette a Dózsa György utcára történő bekanyarodás után egy ideiglenes megállóban, valamint a 11-es járat Szemere kert és Kazinczy u. megállóhelyén áll meg.

38-as autóbusz:
– A Bodótetőről indulva kimarad a Petőfi tér megállóhely, helyette a Dózsa György utcára történő bekanyarodás után egy ideiglenes megállóban, valamint a 11-es járat Szemere kert és Kazinczy u. megállóiban áll meg.

15:40 és 16:20 között a Palóczy u. kerül lezárásra, ezért terelve közlekednek az 11-es és a 38-as autóbuszok az alábbiak szerint:

11-es autóbusz:
– A járatok egyik irányban sem érintik a Kazinczy u. és a Szemere kert megállóhelyeket, helyettük a Búza térről indulva a Petőfi téren és a Dózsa Gy. u. sarkán, a Bábonyi-bércről indulva a Dózsa Gy. u. 1-es megállóhelyén és a Petőfi téren állnak meg.

38-as autóbusz:
– A Kazinczy u. helyett a Petőfi téren, a Szemere kert helyett a Dózsa Gy. u. 1-es megállóhelyén állnak meg a járatok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük