Az alkalmazás története

Az első mobilra elérhető miskolci menetrend alkalmazás 2005-ben készült el és a Getjar oldalon került közzétételre. A legtöbb J2ME képes eszközön futtatható volt az alkalmazás.

j2me menetrend 2006

j2me menetrend 2006

A későbbiek során készült egy Java nyelven írt egyszerű szerkesztő is, ami egyedi menetrendek létrehozásában segített. 2009-ben már több mint 28 település menetrendje volt elérhető a mobilmenetrend.hu oldalon. Az új rendszerek elterjedésével (Symbian, IOS, Android, Widows Phone) a mobil java háttérbe szorult, így a mobilmenetrend oldalon lévő alkalmazások frissítése is elmaradt. Egyre nagyobb igény mutatkozott a közvetlen program elkészítése a Magyarországon legnagyobb arányban megtalálható mobil platformra, az Androidra. Az első átírat 2010 végén vált elérhetővé, ami szinte teljesen megegyezett a j2me verzióval, az összes település adatbázisát kezelte. 2011-ben született meg a jelenlegi miskolci menetrend első verziója.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Miskolc közlekedési menetrendje Android rendszerre