Menetrendi frissítés

Az új adatbázissal javításra került az egyes villamos egy hajnali indulása (Tiszai pu., 3:57 munkanap), valamint bekerült azon újdonság is, hogy a 7-es járat Felsőzsolcáról 22:21-kor a továbbiakban az Auchan érintésével közlekedik.

4 hozzászólás a(z) “Menetrendi frissítés” bejegyzéshez

 1. 2017. június 8. A 8-as busz a hűtőhàz irànyàba reggel félórànként jàr. Ha làtja a sofőr a 6.42-kor induló buszon, h àllandó utasa szalad a buszhoz, nyissa màr ki a hàtsó ajtót. Most vàrhatok egy félóràt és el is késtem a munkahelyemről!

  1. Mivel ez az oldal és az alkalmazás is független az MVK Zrt.-től, így sajnos nem tudok segíteni.
   Kérem véleményét a mail@mvkzrt.hu címre továbbítani.

 2. Müszakkezdédkor mért nem lehet kétjáratot indítani 54-es buszból a repűlőtér felé? Annyian vannak a buszon mint a heringek nem hiszem el hogy eszt ne vizsgálnák felül!!! Aztán hétvégén is kell járni a Bosch-ba dolgozni a korházba is Tesscóba is és az öregek otthonába is.Az abba utcából járok !! Nem hiszem el hogy ezt mértnem lehet megoldani!

  1. Mivel ez az oldal és az alkalmazás is független az MVK Zrt.-től, így sajnos nem tudok segíteni.
   Kérem véleményét a mail@mvkzrt.hu címre továbbítani.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>